Gästbok

Skriv gärna en recension om oss! Om du är intresserad av att komma i kontakt med oss så ber vi dig mejla oss på kovlands.catering@nara.ica.se eller ring 060-91008.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Sudden, den 12. aug, 2013
Hej

Tack strålande bemötande och kanonbra mat. Alla på festen var väldigt nöjda och belåtna efter middagen. // Peter, Mats & Peter
Skrivet av Folke Hallberg, den 2. jan, 2013
Vad skulle vi göra om inte Du fanns. Maten var kanonbra. Räckte t.o.m till en efterfest dagen därpå. Smaskens. Vi önskar Dig och De dina Ett riktigt Gott år 2013 och hoppas få återkomma lite längre fram.
Folke Hallberg o Ulf Svensson
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Hans, den 4. dec, 2012
1/12, Jultallrik,75 st, Alla var jättenöjda, mycket gott, TACK!
E-post:
Skrivet av Anette Unander, den 1. okt, 2012
Stort tack för god mat service. Utsökt, som vanligt
E-post:
Skrivet av Jörgen Wågenberg, den 10. mar, 2012
Hej !
På min hemsida kan man också hitta lite "ätbart", men det är ju veteranmopeder som är själva grunden. Välkomna att kolla den hälsar Jörgen i Tranås !
E-post:
Skrivet av Gun o Lennart Persson, den 12. dec, 2011
Vilken fantastisk smörgåstårta ni gjorde till min födelsedag den 27 okt. Alla var nöjda och imponerade.Vi har även tidigare beställt plockmat hos er och alltid varit jättenöjda. Jag rekommendera er till alla som pratar om hämtmat.
E-post:
Skrivet av Mika, den 10. dec, 2011
Ett stort tack till dig Fredde för midsommar maten vi beställde i juni! Vi som åt pratar fortfarande om hur gott det var!:).
E-post:
Skrivet av Gurli Sjölund, den 15. okt, 2011
TACK jag är JÄÄTTENÖJD med middagen som jag beställde till 13 okt hälsningar
Gurli Sjölund
Skrivet av Camilla J med familj och vänner, den 21. sep, 2011
Jag vill bara summera ett stort Tack till Fredde med personal som Alltid fixar maten perfekt oavsätt vad man beställer. Servicen är toppen!!
E-post:
Skrivet av Satu och Micke, den 28. feb, 2011
Tack återigen Fredde och din personal för superbt god mat =)!! Vi tog kycklingen denna gång och den var fantastiskt mör och god med lite sting i=)Helt suveränt också med dessa fina byttor till allting, så det är bara att ställa fram direkt, verkligen service! TACK!! Vi återkommer garanterat! // Satu Kyrö & Micke Strömgren
E-post:
Skrivet av Ronny, den 19. feb, 2011
Tack för att ni alltid ställer upp och hjälper oss när vi har våra mopperallyn,Stort tack från Njurunda classic moppe !!
E-post:
Skrivet av Åsa Billfors, den 2. feb, 2011
Vill bara tacka för den helt underbara maten jag beställde till min 50års hippa , så mycket gott .
Och snacka om service bara att sätta sig och äta , alla som var på festen (40 st ) var helnöjda .

Tack underbart tack Mvh / Åsa
E-post:
Skrivet av Folke, den 3. jan, 2011
Vi har återigen fått avnjuta en härlig nyårssupe tack vare Dig Fredde med personal. Maten var superb och väl tilltagen. God fortsättning på det nya året till Er alla.
Jag hör av mig om ett par veckor igen.
Hälsningar från Folke
E-post:
Webbsida:
Skrivet av gun persson, den 2. jan, 2011
Håller fullständigt med min syster, Ann. Toppenmat till bra pris och jag slapp stå vid spisen i timmar. Det kändes faktiskt lite lyxigt. Tack till er alla och ett Gott Nytt År.
E-post:
Skrivet av Ann Nilsson, den 2. jan, 2011
Tack Fredrik för en underbar meny på nyårsaftonen som vi firade hos min syster Gun o hennes man Lennart.Tänk så lättsamt man kan göra det för sig. Nu vet jag att vid nästa tillfälle kommer jag inte stå och jobba ihjäl mig med matlagningen. Jag kommer att höra av mig till dig. Hälsa även dina medhjälpare och Gott Nytt År till er alla.
E-post: